[Top 3] Bogblogger Nena Skov

Den danske bogblogger Nena Skov giver dig tre af hendes favoritter blandt nordisk ungdomslitteratur, der med deres forskellige temaer har ramt hende på hver deres måde

Click here for a short synopsis of this post in English.

9788711344644
21 måder at dø af Sarah Engell er en fantastisk men også skræmmende og ærlig fortælling om et af ungdomslivets store problematikker. Mobning er simpelhen så forfærdeligt, og desværre noget jeg har oplevet op til flere
gange hos mine egne elever i folkeskolen. Det er især Sarahs skarpe ærlighed, der gør denne bog til en absolut yndlings.
22839728
Leoniderne af Nanna Foss kickstartede en længere fantasy periode, som jeg pt. stadig svæver i. Det er en spændende, sjov og action fyldt historie, der har bidt sig fast i min hukommelse, pga. Nannas store evne til at inddrage læseren, i det univers hun har skabt. Især hendes personbeskrivelser er med til at trække niveauet til top.
intet_forside_stor
Intet af Jane Teller er en historie der satte tankerne i gang og blev i kroppen længe efter sidste side var vendt. Jeg var specielt fascineret af de unges evne til at følge flokken og måske først bagefter stille spørgsmålstegn til det der sker. En kontroversiel fortælling, der går rent ind hos læseren.

About the blogger:

Fotografi den 10-06-15 kl. 16.44Nena Skov skriver på bloggen af samme navn og kan besøges her. Hun skriver primært om bøger, men dagligdagens oplevelser sniger sig ofte ind, da Nena udover at blogge også er mor til tre og samtidig lærerstuderende.

The Danish book blogger Nena Skov tells us about her three favorite Nordic young adult books, which all, with their different themes, affected her in various ways.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *