[Top 3] danske blogger Sabrina

Den danske blogger Sabrina har sendt os hendes tre favoritter i blandt de nordiske ungdomsbøger. Hos Sabrina er det ikke kun de nyeste udgivelser der fylder hos hende, men der er også plads til en rigtig nordisk klassiker; Astrid Lindgren.

Click here for a short synopsis of this post in English.

Brødrene Løvehjerte af Astrid Lindgren
Den behøver vel ikke meget forklaring? Det er en utrolig smuk og rørende bog. Måske egentlig mest rettet mod børn, men jeg læste den som ung teenager, og jeg blev så overrasket og rørt. Den har et smukt budskab!
1317046_1442033120
Djævlens Lærling af Kenneth Bøgh Andersen
Jeg læste først denne som voksen, men det gjorde den ikke mindre god. Det er en af de bedste ungdomsbøger jeg længe har læst. Opfindsom og sjov og virkelig godt skrevet, og så kan både drenge og piger læse den uden problemer!
1354700_1432788163
Elverskud af Nicole Boyle Rødtnes

Det er en rigtig fin serie til unge, med nordisk mytologi. Rødtnes har en fantastisk skrivestil, og så elsker jeg selve emnet. Elvere, men ikke de typiske som fra Ringenes Herre. Rødtnes har taget udgangspunkt i nordisk mytologi, og jeg synes generelt hele serien er meget unik!

elverskud-duo

About the blogger:

photoshop1Sabrina er 26 år gammel og studerer til dagligt engelsk på Syddansk Universitet. Når hun ikke er optaget med studierne læser hun en del og flere af hendes læseopvelser bliver delt på hendes blog, Sabrinas Blog.

 

The Danish blogger Sabrina shares her favorite Nordic. Both newer and older literature are part of her list of YA books.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *