SVUNG-vecka – Oppdag svenske ungdomsbøker

På den svenske bokbloggen läskoftan arrangerer Maria SVUNG-vecka fra 25 – 31.august. SVUNG er en forkortelse for svenske ungdomsböcker, og en hel uke er satt av til å blogge om gode, svenske ungdomsbøker.

svungv Med seg på laget har Maria fått flere andre svenske bloggere, deres blogger vil også denne uken være dedikert til ungdomsbøkene. Besøk gjerne Marias bokblogg läskoftan og Sofia Frizen, Kreativituren!, Boktjuven og Sincerly Johanna som alle deltar i temauken.

Fant du denne artikkelen etter SVUNG-veckan? Fortvil ikke, du finner igjen alle innleggene fra temauken på bloggen läskoftan hvis du søker på etiketten SVUNG.

Mari HøeMariMari er en 30 år gammel jente som elsker å lese. I ungdomslitteraturen er så mange sterke, ekte følelser i sving, og leseropplevelsene er ofte ganske intense. Akkurat slik som det er å være ung. Mari er aktiv i NUBBs ressursgruppe.

Mari blogger om ungdomslitteratur både på norsk og på engelsk i bloggene «Flukten fra virkeligheten» og «Escape In a Book», hun driver også den norske bokbloggerportalen Bokblogger.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *